Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
sze
8

Kellemes keverék

Címkék: szex szopás pasi | Szerző: mirracle | 10:14 pm

Na igen. A kellemes keverék az én vagyok. Pontosan így hangzott:  te egy erotikus kisugárzású nő vagy, kellemes keveréke az intellektuáisnak és a rüfkének . Őszintén szólva ez a legtökéletesebb bók volt, amit valaha nekem mondtak. És azt is őszintén bevallom, hogy ezek után nagyon szép terveket szőttem arról, hogy majd a pasit, aki ezt gondolja rólam, végül mégiscsak megkapom, 10 évvel később. Merthogy jó 15 (inkább) évvel ezelőtt szimplán barátilag, amiben volt mindig egy kellemes bizsergető szexi vonal, szóval jóban voltunk. A barátjával oly annyira, hogy illető barátot nagyon professzionális módon egyszer le is szoptam, mondhatom elég jó kis szexet nyomtunk, sajnos nem sok éjszakán át. Valami hasonló finomságra számítottam, mivel bókot mondó, bár nem szabad ember, de mindig úgy tereli, csűri csavarja a szavakat, hogy a baszásra lyukadjunk ki.

Ma amikor végül felhívtam már az volt bennem, hogy nem feszegetem ezt a szex kérdést, valahogy azt éreztem benne, hogy izgatja a fantáziáját, de tart is ettől a dologtól.Na ami a találkozásból lett, az azt hiszem végképp eldöntötte, a mi kapcsolatunk ezek után sem lesz szexis, de még csak szoros sem. Sajnos. Mondjuk a mai találkozásunkon sokat rontottak a sat szerelők, főleg az egyik, aki azt hitte ő is vendégségbe jött és elmesélte fürgén az életét anélkül, hogy kérdeztük volna. És bár pornószájtot is néztünk, de hát ebből aztán kefélés soha a büdös életben nem lesz.

Ami azért is nagyon szomorú, mert Bémágus szerint a holnapig tartó hetem szuperszexi hét, ahol minimum egy pasival összeszűröm a levet, de az az alap. Ehhez képest, nemhogy nem bökködött meg egyetlen pasi sem, de még csak bottal se piszkált meg. Mondjuk kimondtam magamnak a tutit: no pasi, no cry. Csak néha olyan jó remélni, hogy de, mégis... valami pasi mégiscsak csurran cseppen. Bár azt is megfogadtam, hogy megalkuvás nem lesz. Vagy olyan a pasi, aki tényleg szerethetően kell, vagy nem pasi. kész.

A melóban néha azt sem tudom mi a faszt keresek ott. Nem vagyok a helyemen bazira, tiszta gyurmaszakkör.  De - remélem - kapok fizetést... és ez most kell ahhoz hogy összeszedjem magam kicsit.... nagyon...  

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyohold.blog.hu/api/trackback/id/tr902281531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása